Logga in

Netsplit.se

Netsplit MellandagsLAN 2013

Den 26 december klockan 18:00 öppnar vi portarna för vårt MellandagsLAN 2013. Vi håller sedan på fram till den 29 december klockan 10:00. Vi kommer att hålla till i S:t Mikaelskolans idrottshall.
Vi inleder med att öppna 120 platser, fyller vi dessa öppnar vi självklart fler. Biljett köper du till en början via vår hemsida och betalar via bankgiro.
Förköpet är öppnat nu.
Ju tidigare du betalar och bokar din plats, desto billigare blir det.
Om du betalar din plats innan den 30 november kostar den 100 kronor. Från 1 december kostar förköp av plats 150 kronor. Förköpet stänger den 18 december, så boka din plats redan idag!
Det preliminära schemat ser ut som följande:

Torsdag

  • 18:00 Dörrarna öppnas
  • 20:00 Invigning

Söndag

  • 10:00 LAN:et avslutas

Information om tävlingar kommer närmare LAN:et. Det kommer bland annat hållas tävlingar inom CS:GO eller CS:1.6, LOL, SC2, Q3, BF4, 5-Kamp, Minecraft,
Vi kommer som vanligt ha en cafeteria på plats där vi kommer sälja bland annat minipizzor, pringles, läsk och energidryck.
Vi har även tagit beslutet i styreseln att CREW nu mera får delta i tävlingar men inte vinna priser, vinner vi delar vi dem ner till 2:a pris tagaren/na. Då vi som arrangerar detta lägger ner mycket ideell tid och också vill ha lite kul.